Nyelvtanfolyamok Oktatási formák Gyermektáborok Globális Vezetői Képzés eBerlitz A Berlitz világa Book Online
 
Quality Management

Szolgáltatásaink vállalati ügyfelek részére

A szaktanácsadás:

Mint tudjuk, globalizálódó világunkban csak azok érnek el sikereket, akik ismerik üzletfeleik anyanyelvét és kultúráját. Ezért a Berlitz egy különleges szolgáltatást ajánl a cégeknek. Ön elmondja nekünk, hogy Ön vagy munkatársai milyen nyelvi célt szeretnének elérni. A többi a mi feladatunk.

Igényfelmérés

Céges ügyfélmenedzsereink először egy személyes igényfelmérést végeznek, melynek alapján meghatározzák a nyelvi célokat, az oktatás tartalmát és a pénzügyi tervet. 

Szintfelmérés

Miután definiáltuk az Ön céljait, nyelvi központunk alkalmazottai pontosan felmérik azt a szintet, amelyen megkezdheti a tanulást. A szóbeli szintfelmérés során a szókincset, a folyékonyságot, a kifejezőkészséget és a nyelvtant teszteljük. Igény szerint írásbeli vagy online szintfelmérésre is sor kerülhet. 

Programkészítés

Az igényfelmérés alapján kidolgozunk Önnek egy részletes programot, mely tartalmazza az indulási szintet, a tanfolyam hosszát, intenzitását, az oktatás anyagát és a céljait.

Szakszavak beillesztése

Minden cégnek megvan a saját szakzsargonja. Ezt igény szerint természetesen beépítjük tanfolyamainkba. 

Teljes átláthatóság

Ön mindig naprakész információkkal fog rendelkezni a megtartott órák számáról és a kapcsolódó költségekről. A program részeként jelenléti ívet vezetünk, és igény szerint minden résztvevőről haladási jelentést adunk egy-egy szint végén. 

A haladás ellenőrzése

A nyelvtanfolyam végén minden résztvevő egy szintzáró tesztet ír, hogy a fejlődés, siker mérhető legyen. Kérésre nemzetközi teszteket is rendelkezésre bocsátunk (TOEFL, TOEIC stb.).

Visszajelzés

Minden résztvevőtől visszajelzést kérünk egy-egy tanulási szakasz végén. A kérdőívek szükség szerint a cég igényeihez alakíthatók.

Bizonyítvány

A tanfolyam végén minden résztvevő bizonyítványt kap az elvégzett anyagról, az elért eredményekről és a szóbeli teljesítményről.

 

Cikk továbbküldése e-mailben:

Címzett e-mail címe:
Küldő e-mail címe

Az Ön üzenete (nem kötelező):