Nyelvtanfolyamok Oktatási formák Gyermektáborok Globális Vezetői Képzés eBerlitz A Berlitz világa Book Online
 
Berlitz Method®

A Berlitz-módszer®

A Berlitz-módszer® - Ön az első pillanattól kezdve a célnyelven gondolkodik és beszél

A nyelvtanulók a világon mindenhol elégedettek a  Berlitz-módszerrel, mely az egyik legsikeresebb módja egy nyelv hatékony és élvezetes elsajátításának.

Minden tanfolyamunk a Berlitz-módszeren alapul, melynek legfontosabb ismertetőjegyei a következők:

A tanfolyamon résztvevők igényei állnak a középpontban

Teljes körű felmérést végzünk az Ön céljairól és elképzeléseiről, melyek ismeretében az oktatási programot az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki. 

A tanuló a célnyelven gondolkodik és beszél a kezdetektől fogva

A tanfolyamon kizárólag az új nyelvet használja az anyanyelvi oktatókkal való kommunikáció során, ezért azonnal anyanyelvi környezetbe kerül. Így nyelvtanfolyamaink segítségével gyorsabban és hatékonyabban sajátítja el a nyelvet, mint más hagyományos kétnyelvű tanfolyamokon. 

Magas beszédarány, az óra 50%-án a tanuló beszél

Az oktatás párbeszédes formában történik, amely garantálja az új nyelv gyors elsajátítását és gátlások nélküli használatát a továbbiakban. 

Célirányos oktatás

A folyamatos beszéd és a helyes nyelvhasználat közti egyensúly érdekében  tanácsokkal és ötletekkel látjuk el, így alakul ki a nyelv használatához és önmaga kifejezéséhez szükséges magabiztosság.

Intuitív nyelvtan

A nyelvtant úgy fejlesztjük, hogy a nyelvhelyesség és a folyamatos beszéd egyensúlyban legyen. Nyelvtani feladatok megoldása helyett Ön aktív beszéd során - ösztönösen - tanulja meg, hogyan kell a nyelvtant helyesen használni. 

Személyre szabott oktatás 

A tanfolyam menetét, illetve  a  tananyagot az Ön igényeinek és tudásszintjének előzetes felmérése alapján alakítjuk és választjuk ki.

Minden tanulót a saját haladási képességei alapján vonunk be a tanulásba. Ez garantálja az Önnek megfelelő haladást , motiválja Önt a kitűzött cél elérésében.

 A Berlitz 10 nyelvi szintje teszi lehetővé, hogy minden tanuló a saját, korábban megszerzett tudásának megfelelő tanfolyamon vegyen részt és a már meglévő tudását tudja tovább fejleszteni.

 

Cikk továbbküldése e-mailben:

Címzett e-mail címe:
Küldő e-mail címe

Az Ön üzenete (nem kötelező):