Nyelvtanfolyamok Oktatási formák Gyermektáborok Globális Vezetői Képzés eBerlitz A Berlitz világa Book Online
 
distance learning

eBerlitz  - Virtuális nyelvtanulás

Tanuljon nyelveket rugalmasan, helyszíni kötöttségek nélkül!  

Olyan képzési koncepcióra van szüksége, amely pontosan igazodik személyes szükségleteihez? A Berlitz Távoktatás pontosan ezt kínálja, anélkül, hogy ki kellene lépnie otthonából, munkahelyéről. 

Innovatív programkínálatunk:

Összevont tanulás: Cyber tanárok és Telefonos órák

 Az egyéni telefonos oktatás és a CyberTeachers tökéletes kombinációja a gyorsabb eredmény elérése érdekében. Rugalmas és költséghatékony tanulási forma.

Telefonos tanórák

Telefonos oktatás anyanyelvi tanárral - teljes mértékben testre szabott tartalom, rövid tananyagok a maximális siker érdekében.

Berlitz virtuális osztályterem(BVC)

Interaktív és rugalmas élő nyelvoktatás anyanyelvi tanárral az interneten keresztül. Három koncepció választható: Virtuális intenzív csoport (3-5 fő résztvevő), Egyéni képzés vagy Céges oktatás.  

CyberTeachers Live

A CyberTeachers Live a Berlitz díjnyertes online programjának tanárral kiegészített változata. Ezzel az opcióval a nyelvtanár személyes segítő jelenlétét, valamint a Virtuális osztályteremben folytatott párbeszédek előnyeit egyszerre élvezheti. A CyberTeachers Live programban tanuló diákjaink a hét 5 napján, a nap 24 órájában vehetik igénybe a személyes oktató segítségét.

CyberTeachers Coach

Tanuljon önállóan a Berlitz díjnyertes, internet alapú oktató platformja segítségével, a világ bármely pontjáról a nap bármely percében. 


Cikk továbbküldése e-mailben:

Címzett e-mail címe:
Küldő e-mail címe

Az Ön üzenete (nem kötelező):