Nyelvtanfolyamok Oktatási formák Gyermektáborok Globális Vezetői Képzés eBerlitz A Berlitz világa Book Online
 
Corporate Training

Céges nyelvtanfolyamok

Ismerje meg külföldi ügyfelei, partnerei anyanyelvét és kultúráját!

A Berlitz vállalati nyelvtanfolyamai elérhetőek két budapesti nyelvi központunkban illetve kihelyezett oktatás keretében is.

A szaktanácsadás és igényfelmérés

Céges ügyfélmenedzsereink egy személyes találkozó keretében felmérik az igényeket, melyek alapján meghatározzák a nyelvi célokat, az oktatás tartalmát és a pénzügyi tervet, hogy Ön és munkatársai a cég elvárásaihoz igazított hatékony nyelvtanulásban részesüljenek.

Szintfelmérés

Miután meghatároztuk a célokat, felmérjük az aktuális szintet, amelyen megkezdheti nyelvi tanulámányait. A szóbeli szintfelmérés során a szókincset, a nyelvhasználatot, a kifejezőkészséget és a nyelvtant teszteljük. Igény szerint írásbeli vagy online szintfelmérésre is sor kerülhet.

Programkészítés

Az igényfelmérés és szintfelmérés alapján kidolgozunk egy részletes programot, amely tartalmazza az indulási szintet, a tanfolyam hosszát, intenzitást, az oktatás anyagát és a céljait. Az üzleti profilt tekintve minden cégnek megvan a saját szakzsargonja. Ezért a megfelelő szakszavak beépítésével tesszük még eredményesebbé céges nyelvtanfolyamainkat.

Teljes átláthatóság

A program részeként jelenléti ívet vezetünk, és igény szerint minden résztvevőről haladási jelentést adunk egy-egy szint végén, így naprakész információkkal fog rendelkezni a megtartott órák számáról és a kapcsolódó költségekről, a saját és munkatársai nyelvi fejlődéséről.

A haladás ellenőrzése

A tanfolyam végén minden résztvevő egy szintzáró tesztet ír, hogy a fejlődés, siker mérhető legyen. Kérésre nemzetközi teszteket is rendelkezésre bocsátunk (TOEFL, TOEIC stb.).

Visszajelzés

Résztvevőinktől visszajelzést kérünk egy-egy tanulási szakasz végén(Elégedettségi kérdőív). A kérdőívek szükség szerint a cég igényeihez alakíthatók.

Bizonyítvány

A tanfolyam végén minden résztvevő bizonyítványt kap az elvégzett anyagról, az elért eredményekről és a szóbeli teljesítményről.

Céges nyelvtanfolyamainkról érdeklődjön Bajcsy-Zsilinszky úti, vagy Váci utcai nyelviskolánkban!
Tel: 
+361-266-8655, +361-266-3344, 

Pertl István

Vállalati Ügyfélmenedzser

E-mail: istvan.pertl@berlitz.hu

Tel: +36-1/475-20-50

 

Cikk továbbküldése e-mailben:

Címzett e-mail címe:
Küldő e-mail címe

Az Ön üzenete (nem kötelező):