Nyelvtanfolyamok Oktatási formák Gyermektáborok Globális Vezetői Képzés eBerlitz A Berlitz világa Book Online
 
Total Immersion

Total Immersion®

Berlitz Top ajánlat

"A Berlitz nyelviskola kurzusait senkinek sem szabad kihagyni. Aki eddig ott tanult mindenki pozitív véleményekkel és élményekkel tért vissza. A tanárok egytől-egyig anyanyelvűek vagy anyanyelvi szinten beszélnek, rendkívül képzettek, kedvesek és segítőkészek. A tényleges nyelvi szintünkhöz igazítják a tananyagot, és egy egyedülálló módszerrel tanítják a nyelvet, ami valóban hatékony, interaktív és maradandó. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Total Immersion programot és a Berlitz Nyelviskolát egyaránt." - Edit

 

A montreali McGill Egyetem Pszihológiai Intézetével közösen kifejlesztett oktatási program, a  Total Immersion® a leghatékonyabb módja egy nyelv gyors elsajátításának.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik a lehető leggyorsabban kívánják nyelvtudásukat magasabb szintre emelni e speciális egyéni, intenzív kurzus segítségével.

Előnyei:

  • Gyors eredmény, anyanyelvi tanárok
  • Beszédkészség fejlesztés a középpontban
  • Tanára 100 %-os figyelmét élvezi
  • Napi egy nyelvórán két tanár közreműködésével gyakorolja a csoportos élethelyzeteket
  • Szakmai nyelvvel bővíthető nyelvórák
  • A haladás tempóját Ön diktálja
  • Minden élő nyelven tanulhat

Amennyiben ezt a képzési formát választja, úgy napi 12 nyelvórában fejleszti nyelvtudását az Ön által választott Berlitz Nyelvi Központban.

Ha Ön vidéki, de Budapesten szeretne részt venni e speciális kurzuson, úgy nyelvtanfolyamát az Ön által választott budapesti nyelvi központunkban veheti igénybe. A tanfolyam idejére szükség esetén a Star Inn Hotelben tudunk szállást biztosítani.

Business and pleasure

Kösse össze a kellemeset a hasznossal! Nyelvtanulás kényelmesen, exkluzív környezetben. Total Immersion programunk két vidéki helyszínen, bentlakással is igénybe vehető:

Fenyőharaszt Kastélyszálló(Verseg),  Abacus Hotel(Herceghalom)

Kérjen ajánlatot, keresse nyelvi központunkat bővebb információért!

Ingyenes tanácsadás és szintfelmérés:

Oktatásszervező kollégánk a találkozó során részletesen megismerteti Önt a programmal. Egyúttal nyelvtudását is felmérjük, hogy Ön a megfelelő szinten kezdhesse nyelvi kurzusát.


Cikk továbbküldése e-mailben:

Címzett e-mail címe:
Küldő e-mail címe

Az Ön üzenete (nem kötelező):