• Tanuljon nyelvet természetesen a Berlitz Módszerrel®

Egyedülálló tanulási módszerünk – A Berlitz Módszer®

Tanuljon gyorsan és könnyedén

A Berlitz Módszer® természetes útja egy új nyelv elsajátításának. Amikor 1878-ban bemutatták ezt az intuitív, beszédközpontú tanítási módot, a nyelvoktatást magát forradalmasította. Ma, a bizonyítottan hatékony Berlitz Módszer a nyelvoktatási iparág alapjává vált, és marad is a jövőben cégünk tanítási szemléletének legfontosabb eleme.

Az új nyelven beszélni és gondolkodni

A Berlitz Módszerrel az összes órai kommunikáció a célnyelven történik. Az oktatók anyanyelvi tanárok, akik megértés és beszéd alapú tanítási technikát alkalmaznak. Ösztönző környezet támogatja a tanulni vágyókat, hogy gyorsan fejlesszék szóbeli kommunikációs képességeiket. A tanulók már kezdő szinten, a legelső nyelvórán is képesek lesznek egyszerű mondatokat alkotni.

Spontán reagálás fejlesztése

Tanítási módszerünk úgy lett kifejlesztve, hogy minél többet beszéltesse a tanulókat, így a diákok képesek lesznek leszűrni a nyelvtani szabályokat a nyelv használata során anélkül, hogy feltétlenül képesek lennének azokat el is magyarázni. A tanulók pontosan úgy fogják az új nyelvet elsajátítani, mint annak idején tették ezt anyanyelvükkel, természetes könnyedséggel.

Magabiztosság az új nyelv használatában

A Berlitz Módszer lényege, hogy maximálisan aktiváljuk a diákok részvételét az órákon. Csak aktív beszéd által lesznek képesek a tanulók a célnyelven gyorsan kommunikálni. Anyanyelvi tanáraink célzottan, pozitív és kellemes tanulási környezetet teremtenek. Biztositják, hogy a tanulók magabiztosan érezzék magukat, hogy a tanfolyam szintje megfelelő legyen és a tanulói légkör segítse a kommunikációt.

A Berlitz Módszer® 6 alapelve
1. Elmélyülés a tanult nyelvben

A választott nyelvben történő elmélyülés -mely magába foglalja a nyelvhez tartozó kultúra megismerését is- segít Önnek a nyelv használatához való mielőbbi alkalmazkodásban.

2. Egyénre szabott tananyagok

Tanáraink az Ön egyéni igényeihez igazodva választják ki a tanfolyam tananyagát, olyan elemekből építik fel, melyek a mindennapi és az üzleti kommunikációt egyaránt fejlesztik.

3. Magasabb arányú szóbeli részvétel az órákon

A Berlitz nyelvórákon a legtöbb időt Ön a beszédkészség fejlesztésével töltheti, így rövidebb idő alatt fogja tudni magabiztosan használni a tanult nyelvet.

4. Célirányos tanulás

A Berlitz tanárai segítenek megtalálni az egyensúlyt a nyelv folyékony használata és a kifejezések pontos alkalmazásának fejlesztése között.

5. Ráérezni a nyelvtanra

Nyelvtani gyakorló feladatok megoldása helyett a Berlitz tanárai segítenek abban, hogy Ön ne szabályok alapján használja a nyelvtant, hanem érzésből, gyakorlatból tudja azt alkalmazni a beszéd során.

6. Megfelelő tanulás

A Berlitz tanárai segítenek megtalálni Önnek azokat az eszközöket, melyekkel Ön a leghatékonyabban tanulhatja a választott nyelvet és ezáltal lényegesen megnövelje tanulási képességeit.

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat