• Fejlessze munkatársai nyelvtudását a Berlitz csoportos tanfolyamaival

Csoportos oktatás

Tanuljon és kommunikáljon kis csoportokban

A Berlitz csoportos nyelvtanfolyamait úgy terveztük meg, hogy azok növeljék a céges dolgozók üzleti kommunikációs képességeit. Az Önök kényelme érdekében a nyelvórákat igénybe vehetik nyelvi központunkban, virtuális osztálytermi órákon keresztül vagy akár a cég székhelyén. A kis csoportok bátorítják a tanulókat az aktív órai részvételre, maximalizálják a beszéddel eltöltött időt a nyelvórákon és így a gyakorlásba fektetett energia a leghatékonyabban térül meg.

Céges csoportok létszáma az igényekhez mérten 2 – 8 fő. A programok rugalmasak és a cég igényeit figyelembe véve szervezzük meg.

Corporate Groups

Ideális megoldás, ha költséghatékony és gyors nyelvtanulási módot keres alkalmazottainak. A Kiscsoportok létszáma 2/ 3-4 tanuló/csoport.

Open Group Instruction

A Berlitz Virtuális Osztályterem életre kelti a tantermi környezetet online platformokon keresztül, amely bárhol és bármikor elérhető. 

Virtual Group Instruction

Függetlenül attól, hogy melyik tanfolyamtípust választja, az oktatók a Berlitz Módszer használatával gyorsan és hatékonyan segítik a cég dolgozóit, hogy üzleti kommunikációs céljaikat elérjék. Kérje céges kapcsolattartónk segítségét és tudjon meg többet a fenti céges tanfolyamtípusokról. Contact one of our consultants

Kapcsolat

*Hiányzó adatok:

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat