• Fejlessze szakértelmét, hogy sikeresen megfeleljen egy nemzetközi üzleti környezetben is

Kultúrák közötti hatékony kommunikáció

kulturális orientációs programjaink segítségével

A Berlitz Kulturális Orientációs eszközei azokat a dolgozókat veszik célba, akik szeretnék a globális üzleti környezetben végzett munkájukhoz szükséges kommunikációs képességeiket fejleszteni. A program módszeres megközelítéssel segít megérteni a kulturális különbségeket és megismerni a különféle nemzeti kulturális jellegzetességeket, csak úgy mint más tényezőket (család, közösség), amelyek befolyásolják az egyén gondolkodását és magatartását. Ezzel a tudással a dolgozók képesek lesznek az adott kultúrában hitelesebben kommunikálni és kapcsolatokat teremteni.

Kulturális Orientációs Mutató (COI)

Ez a személyes kiértékelő eszköz felismeri azokat a területeket, amelyeken az egyén kulturális etéréseket mutat és az adott országnak megfelelő viselkedési normákat ajánl. A COI célzott összehasonlításokat tesz, elemzi a kulturális szakadékokat és részletes felkészítést kínál a kulturális érzékenységek fejlesztésre.

Kulturális Navigáció®

Interkulturális Tréningünk online platformja naprakész információkat nyújt a vezetési és üzleti gyakorlatokban meglévő kultúrális eltérések vonatkozásában. A cég dolgozói nélkülözhetetlen piaci tudást szereznek nemzetközi üzleti tevékenységükhöz. A program a kultúra munkahelyre gyakorolt hatásainak megértésére fókuszál és a globális környezetben dolgozó menedzsereket és alkalmazottakat célozza meg.

A kulturális különbségek hozzájárulhatnak a termelékenység csökkenéséhez és félreértéseket, konfliktusokat okozhatnak. A Berlitz Kulturális Orientációs programját olyan menedzsereknek terveztük, akik multikulturális csapatot vezetnek, rendszeresen járnak üzleti utakra és rövidtávú megbízatásokat teljesítenek, valamint azoknak, akik idegen országban folytatnak üzleti tevékenységet és a lehető legjobban szeretnék kamatoztatni interkulturális ismereteiket. Tudjon meg többet Interkulturális Tréningjeinkről.

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat