• Lehetőség kis csoportban való beszélgetésre

2 fős csoportos oktatás – Berlitz Duó

Kis csoport - maximum teljesítmény

Kiscsoportos kurzusaink a Berlitz egyéni és csoportos óráinak a keveréke, ahol költséghatékony áron több figyelem irányul Önre, mint egy nagyobb csoportban. A 2 fős csoportos tanulás hozzájárul ahhoz, hogy Ön az órai beszéden keresztül tanuljon új szavakat és nyelvtant és segít az új kultúrák megértésében. Az órák túlnyomóan a célnyelven történő beszélgetéssel telnek és az oktató biztosítja, hogy a képzés tananyaga alkalmazkodjon Önhöz és a csoporthoz.

A Kiscsoportos kurzusok előnyei
  • Kis csoport létszám, maximum 2 fő, a tanár személyes figyelme
  • A Berlitz Módszer használata növeli a magabiztos beszédet a célnyelven
  • Optimális, költséghatékony keveréke az egyéni és a csoportos oktatási formáknak
  • A tananyag a csoport céljait helyezi középpontba

Az Ön személyes céljai a középpontban

Az Ön erősségeihez igazított tananyagnak köszönhetően azokkal a témákkal foglalkozhat mindvégig a nyelvórákon, amelyek érdeklődési körébe tartoznak. Ez segít minden egyes diákot abban, hogy elmerüljön a célnyelv tanulásában, miután a megtanult szókincs hasznára válik a hétköznapokban. Ez a fajta belemerülés segíti leküzdeni a gátlásait az adott nyelven, és gyorsan megerősíti önbizalmát és képességét, hogy az új nyelven kommunikáljon. Továbbbá betekintést enged az új kultúrába is. A folyamatos visszajelzéseknek köszönhetően egy nagyfokú növekedést fog tapasztalni mind nyelv használatának folyékonyságában, mind kommunikációs képességében.

Ha szeretne egy új nyelvet kiscsoportos oktatás keretében tanulni, akkor válassza a két fős Berlitz Duó képzésünket. További információért keresse nyelvközpontunkat.

Kapcsolat

*Hiányzó adatok:

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat