Online nyelvoktatás

Nyelvtanulás - maximális rugalmassággal

A Berlitz Nyelviskola díjnyertes Cyber Teacher® platformjával hatékony online nyelvtanulási lehetőségeket nyújt. Online kurzusaink tananyagok széles választékát kínálják, melyek segítik Önt az új nyelv elsajátításában, meglévő nyelvtudásának fejlesztésében és különböző kultúrák megismerésében. Az online tananyag tartalma az Ön profiljához lesz igazítva és a mindennapos életben használható nyelvtudás megszerzését biztosítja. Korlátlan hozzáférést nyújt az összes oktatási segédanyaghoz, így internet kapcsolattal bárhol tanulhatja a nyelvet. 

Ingyenes Online Teszt
Az online tanfolyam előnyei
  • Online program az Ön munkaköréhez és céljaihoz igazítva

  •  Korlátlan hozzáférés az önképző online kurzusok valamennyi gyakorlatához

  •  A program elérhető számítógépen, okostelefonon és tableten is

  •  Fejlődését nyomon követheti átfogó riportjaink segítségével

Gyakorló feladatok széles választéka

A Cyber Teacher® sok kiegészítő eszköz elérését teszi lehetővé a gyorsabb tanulás érdekében. Minden nap egy öt perces gyakorlatban részesül, amely felhívja figyelmét tipikus nyelvi hibákra és segít gyakorolni a nyelvtant és  az új kifejezéseket. Feladatokban gazdag adatbázis nyújt lehetőséget a tanulóknak sok száz órányi irányított gyakorlásra nyelvtan, szókincs, szóbeli- és írásbeli készségfejlesztés témakörökben.  Innovatív elektronikus eszközök, úgy mint: videók, írássegéd program, szótár, fordító- és beszédtréner fokozzák a tanulás élményét. A Cyber Teacher® lehetőséget nyújt Önnek, hogy személyes tananyagát közvetlenül beépítse a platformba, ezáltal a nyelvtanulás még interaktívabb élménnyé válik majd.

 

A program elérhető az alábbi nyelveken:

/res/berlitz-pl/United-Kingdom.png Angol  /res/berlitz-pl/Germany.png Német   /res/berlitz-pl/France.png Francia   /res/berlitz-pl/Italy.png Olasz 

*A fenti leírás az angol nyelvű Cyber Teachers® programra vonatkozik, más nyelveken nem érhető el. További részletekkel kapcsolatban konzultáljon oktatásszervező kollégáinkkal.

 

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat