CYBERTEACHERS LIVE

A Berlitz CyberTeachers Live segítségével bármely napszakban tanulhat nyelveket és még csak ki sem kell mozdulnia otthonról!

A Berlitz Nyelviskola díjnyertes Cyber Teacher® platformjával hatékony online nyelvtanulási lehetőségeket nyújt. Online kurzusaink tananyagok széles választékát kínálják, melyek segítik Önt az új nyelv elsajátításában, meglévő nyelvtudásának fejlesztésében és különböző kultúrák megismerésében. Az online tananyag tartalma az Ön profiljához lesz igazítva és a mindennapos életben használható nyelvtudás megszerzését biztosítja. Korlátlan hozzáférést nyújt az összes oktatási segédanyaghoz, így internet kapcsolattal bárhol tanulhatja a nyelvet.

 

Ingyenes Online Teszt
CYBERTEACHERS LIVE TARTALMAZZA:
  • A nyelv használatot széles körben fejleszti (e-mail, videó, mobiltelefon-alkalmazások, podcast-ek

  • 20 eszköz mely segít a tanulásban: kiejtés fejlesztő, memória kártyák, szótár, fordító, helyesírás-ellenőrző, szituáció modellező

  • A rendszer folyamatosan figyeli előrehaladását és teljesítményét így a feladatokat az Ön nyelvismereti szintjéhez igazítja

  • A program által ajánlott feladatok az Ön érdeklődési köréhez és igényeihez igazodik

  • Minden elvégzett feladatsor után visszajelzést kap teljesítményéről

  • Elérhető nyelvek: angol, francia, német, spanyol

Gyakorló feladatok széles választéka

A Cyber Teacher® sok kiegészítő eszköz elérését teszi lehetővé a gyorsabb tanulás érdekében. Minden nap egy öt perces gyakorlatban részesül, amely felhívja figyelmét tipikus nyelvi hibákra és segít gyakorolni a nyelvtant és  az új kifejezéseket. Feladatokban gazdag adatbázis nyújt lehetőséget a tanulóknak sok száz órányi irányított gyakorlásra nyelvtan, szókincs, szóbeli- és írásbeli készségfejlesztés témakörökben.  Innovatív elektronikus eszközök, úgy mint: videók, írássegéd program, szótár, fordító- és beszédtréner fokozzák a tanulás élményét. A Cyber Teacher® lehetőséget nyújt Önnek, hogy személyes tananyagát közvetlenül beépítse a platformba, ezáltal a nyelvtanulás még interaktívabb élménnyé válik majd.

Kérdése van, vagy szeretne ajánlatot kérni? Vegye fel velünk a kapcsolatot a budapest1@berlitz.hu email címen, vagy hívjon minket a +3670-6104670  számon. Örömmel válaszolunk minden kérdésére a CyberTeachers Live szolgáltatással kapcsolatban. A nyelvtanfolyam minden szintre alkalmas – legyen kezdő, középhaladó vagy haladó. Nem biztos benne, melyik szinten van? Ne aggódjon! Töltse ki az nyelvismereti szintfelmérő tesztet ingyen. A teszt kitöltése előtt olvassa el a következő utasításokat.

 

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat