Online nyelvoktatás

Tanuljon nyelveket online ahol Ön szeretné

A Berlitz Nyelviskola, díjnyertes Cyber Teacher platfomjával, hatákony Online nyelvtanulási lehetőségeket nyújt. Online kurzusaink tananyagok széles választékát kínálja, melyek segítik Önt az új nyelv elsajátításában, meglévő nyelvtudásának fejlesztésében és különböző kultúrák megismerésében. Az online tananyag tartalma az Ön profiljához lesz igazítva, és a mindennapos életben használható nyelvtudás megszerzését biztosítja. Korlátlan hozzáférést nyújt az összes oktatási segédanyaghoz, így internet kapcsolattal bárhol tanulhatja a nyelvet. 

Ingyenes Online Teszt
Az online tanfolyam előnyei
  • Online progam az Ön munkaköréhez és céljaihoz igazítva

  •  Korlátlan hozzáférés a self-study online kurzusok valamennyi gyakorlatához

  •  A program elérhető számítógépről, okos telefonról és tabletről is

  •  Fejlődését nyomon követheti átfogó riportjaink segítségével

Gyakorló feladatok széles választéka

A Cyber Teacher sok kiegészítő eszközt tesz lehetővé a gyorsabb tanulás érdekében. Minden nap egy ötpreces foglalkozásban részesül, amely felhívja figyelmét tipikus nyelvi hibákra és segít gyakorolni a nyelvtant és  az új kifejezéseket. Feladatokban gazdag adatbázis nyújt lehetőséget a tanulóknak sok száz órányi irányított gyakorlásra nyelvtan, szókincs, szóbeli- és írásbeli készségfejlesztés témakörökben.  Innovatív elektronikus eszközök, úgy mint videók, írássegéd program, szótár, fordító- és beszédtréner folyamatosan rendelkezésre állnak, hogy fokozzák a tanulás élményét. A Cyber Teacher lehetőséget nyújt Önnek, hogy személyes tananyagát beépítse közvetlenül a platformba, ezáltal interaktívvá téve a nyelvtanulást.

 

Próbálja ki díjnyertes  Cyber Teachers programunkat. További információért lépjen kapcsolatba központunkkal, és jelentkezzen még ma online felületünkre. Contact your local Berlitz center

 

Elérhető 5 nyelven

/res/berlitz-pl/United-Kingdom.png Angol  /res/berlitz-pl/Germany.png Német   /res/berlitz-pl/France.png Francia   /res/berlitz-pl/Italy.png Olasz 

*A fenti leírás az angol nyelvű Cyber Teachers programra vonatkozik, más nyelveken nem érhető el. Kérem konzultáljon oktatásszervezőnkkel további informáciért.

 

Kapcsolat

*Hiányzó adatok:

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat