• Cégek melyek segítik a minőségi oktatást

Globális partnereink

Márkák, melyek gazdagítják termékeink minőségét

A Berlitz-nél gondosan választjuk meg partnereinket, hogy ezáltal ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

National Geographic

A National Geographic a világ egyik legnagyobb nonprofit tudományos és oktatási szervzete. Alapítva 1888-ban.

A Berlitz és a National Geographic társult, hogy a Global Andventure and Time Zones programokat közösen fejlesszék ki gyerekeknek és tinédzsereknek. Ezek a dinamikus kurzusok a National Geographic fotóit, videóit és tartalmát kihasználva nemzetközi témákra fókusználnak.

A Berlitz és a Harvard Business Publishing partnerkapcsolata megengedi számunkra, hogy az 5-8 szintű üzleti specializációt tanuló diákjaink tananyagának fejlesztésénél a legmagasabb szintű üzleti témájú tartalmakat felhsználhassuk.

CNN

CNN – A Cable News Network(CNN) volt az első tévé csatorna, amely 24 órás hír tudósítást nyújtott, és az első kimondottan csak híreket közlő csatorna volt az USA-ban.

A Berlitz a CNN videókat használja az online nyelvi kurzusok felületein – Cyber Teachers 9. Több, mint 200 videót építettünk be platformjaira és alakítottunk át interaktív nyelvi feladatokra.

The Global Competence Aptitude Assessment®

A Global Competence Aptitude Assessment egy olyan eszköz, amely felismeri az egyén sikerhez vezető útját a globális környezetben.

A Berlitz tulajdonában lévő TMC Corp., és a Global Leadership Excellence LLC (GLE) összefogtak, hogy beépítsék a GCAA nevű értékelő programot kiegészítő elemként a Cultural Navigator felületünkbe

Kapcsolat

*Hiányzó adatok:

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat