• A Berlitz programja alkalmazkodik cége igényeihez

Hasznosítsa globális kommunikációs képességeit!

Garantált megtérülés

A Berlitznek világszerte sok tapasztalata van különböző méretű és tevékenységi körű vállalatok tréning tervének kivitelezésében. Teljes mértékben megértjük nemzetközi partnereink szükségleteit és elvárásait, és elkötelezettek vagyunk az irányban, hogy alkalmazottak és vezetők egy globális, a megszokottól eltérő környezetben is jól kommunikáljanak.

A sikeres tanulás kulcsa a "testreszabás"

A tréningterveket egyedi igények szerint állítjuk össze, így az összhangban lesz az Ön specifikus üzleti szükségleteivel. A Berlitz magas szintű “testreszabást” nyújt, úgy mint:

Összetett platform: A Berlitz azon kevés cégek egyike, amely képes ugyanazt a minőséget nyújtani különböző tanfolyamain keresztül: Face-to-Face (egyéni vagy csoportos), virtuális osztályterem, telefonos órák, Virtuális és mobil applikációk.

Személyre szabott oktatási anyag: a Berlitz mind a nyelvtanfolyamokra, mind a szemináriumokra különböző mértékben, az egyéni igényekhez igazítva állítja össze a képzési programot. Ez a testreszabás kiterjedhet az egyes munkaterületekhez kapcsolódó anyagok összeállításától egészen a komplett tanfolyam személyre szabott tartalmáig a cég profiljának megfelelően (vagy akár konkrétan adott cégre-szabva). 

A sikeres kommunikáció nem csak a nyelvtudásban rejlik

A nyelvi programok mellett a Berlitz kiegészítő interkulturális és vezetőképző tréningeket is tart. A cég dolgozói ezek segítségével jobban megértik a kulturális különbségekből és azok sokféleségéből adódó kihívásokat, és hatékonyan tudnak érvényesülni a globális üzleti világban. 

Garantált minőség és megtérülés

A Berlitz egy globális cég, mely több mint 70 országban van jelen. Az Ön cégének dolgozói bárhová is kerüljenek egy országon belül vagy a világban, tökéletesen egyforma minőségű tréningben részesülnek, azonos színvonalon és feltételekkel. Tréningjének maximális sikere érdekében az alábbiakat nyújtjuk:

-          Egyetlen kontakt pont

-          Segítség lépésről-lépésre a tréning folyamán: elemzések, tréningterv készítés, a tréningek beindítása (beleértve a belső kommunikácót), ellenőrzés, és a tréning végén értékelés

Globális jelenlétünknek, a már bizonyított nemzetközi hatékonyságú tanítási módszerünknek és a minőségbiztosítási eljárásnak köszönhetően hatékony nyelvtanulást és üzleti tréningeket tudunk biztosítani, valamint garantáljuk befektetésének megtérülését.

Céges oktatási lehetőségekkel kapcsolatban keresse vállalati oktatásért felelős tanácsadónkat.

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat