• A Berlitz programja alkalmazkodik cége igényeihez

Hasznosítsa globális kommunikációs képességeit!

garantált megterülés

A Berlitznek világszerte sok tapasztalata van különböző méretű és tevékenységi körű cégek tréning tervének a kivitelezésében. Teljes mértékben megértjük nemzetközi partnereinknek szükségleteit és elvárásait, és elkötelezettek vagyunk az irányban, hogy alkalmazottak és vezetői egy globális, a megszokottól eltérő környezetben is jól kommunikáljanak.

A sikeres tanulás kulcsa a "testreszabás"

A tréingterveket egyedi módon állítjuk össze, így az összhangban lesz az Ön specifikus üzleti szükségleteivel. A Berlitz magas szintű “testreszabást” nyújt, úgy mint:

Összetett platform: A Berlitz azon kevés cégek egyike, amely képes ugyanazt a minőséget nyújtani különböző tanfolyamain keresztül: Face-to-Face (egyéni vagy csoportos), virtuális osztályterem, telefonos órák, Virtuális és mobile applikációk.

Személyre szabott oktatási anyag: a Berlitz mind a nyelvtanfolyamokra, mind a szemináriumokra különböző mértékben, az egyéni igényekhez igazítva állítja össze a programot. Ez a testreszabás kiterjedhet az egyes munkaterületekhez kapcsolódó anyagok összeállításától egészen a komplett tanfolyam személyre szabott tartalmáig a cég profiljának megfelelően (vagy akár konkrétan adott cégre-szabva). 

A sikeres kommunikáció nem csak a nyelvtudásban rejlik

A nyelvi programok mellett a Berlitz kiegészítő interkulturális és vezetőképző tréningeket is tart. A cég dolgozói vagy a menedzsment ezek segítségével jobban megérti a kulturális különbségekből és aazok sokféleségéből adódó kihívásokat, és felkészülten tudják növelni  globális üzleti hatékonyságukat. 

Garantált minőség és megtérülés

A Berlitz egy globális cég, mely több mint 70 országban van jelen. Az Ön cégének dolgozói bárhová is kerüljenek egy országon belül vagy a világban, tökéletesen egyforma minőségű tréningben részesülnek, azonos színvonalon és feltételekkel. Tréningjének maximális sikere érdekében az alábbiakat nyújtjuk:

-          Egyetlen kontakt pont

-          Segítség lépésről-lépésre a tréning folyamán: elemzések, tréningterv készítés, a tréningek beindítása (beleértve a belső kommunikácót), ellenőrzés, és a tréning végén értékelés

Globális jelenlétünknek, a már bizonyított nemzetközi hatékonyságú tanítási módszerünknek és a minőségbiztosítási eljárásnak köszönhetően hatékony nyelvtanulást és üzleti tréningeket tudunk biztosítani, valamint garantáljuk befektetésének megtérülését.

Céges oktatási lehetőségekkel kapcsolatban lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal. contact a Berlitz consultant today

Kapcsolat

*Hiányzó adatok:

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat