A siker kulcsa

A Berlitz hatékony értékelési rendszere

Még a legjobb rendszereknek is szükségük van folyamatos visszacsatolásra. A Berlitz széles portfóliójának része  a képzéseinek értékelő rendszere mely állandó megfigyelés és folyamatos fejlesztés segítségével biztosítja a magas minőségű szolgáltatás fenntartását. Ez a kipróbált és jól bevált rendszer lehetővé tesz, hogy a tervezés fázisától a megvalósuláson keresztül a tanfolyam egészéről, különböző szempontok szerint értékelést kapjon. Bármely pillanatban betekintést nyerhet munkatársai fejlődsébe, könnyen megbizonyosodhat a fejlődés helyes irányáról. 

Tervezés

Ebben a fázisban a Berlitz igények felmérését végzi annak érdekében, hogy minél világosabb képet kapjon mi szükséges ahhoz, hogy a cég által kitűzött célokat elérje. Ennek során meghatározásra kerül a végcél, a szintfelmérő eredményeinek rögzítése, a tanfolyam formája, intenzitása.

Megvalósítás

A tanfolyam elkezdődik. A hallgatók fejlődését folyamatosan segítjük, nyomon követjük és erről megbízható áttekintést adunk. Ez a szakasz olyan visszacsatolásos kérdőíveket is magában foglal, amelyek során a Berlitz hasznos információkat szerez a tanfolyam minőségének javítása érdekében. 

Értékelés 

Ebben a részben Önokkel közösen együttműködve értékeljük a jelenlegi eredményeket és elemezzük a haladást a cél elérése szempontjából. Az első két fázisban összegyűjtött információk mennyisége miatt az értékelési fázis rendkívül hatékony és hasznos mind a Berlitz, mind az Ön cége számára: a Berlitz megtudja, hogy hogyan "finomhangolja" tanfolyamait a célok elérése érdekében.

Berlitz learns what it needs to do to fine-tune its courses to achieve your goals, and you have a competent partner determined to see your company reach the level of success you envision.

Függetlenül attól, hogy melyik Berlitz tanfolyamot választja munkatársainak, a Berlitz a fentiekben leírt hatékony értékelési rendszert használja az Ön által meghatározott eredmények garantálásához. Velünk együttműködve Ön és munkatársai egy lépéssel közelebb kerülnek ahhoz, hogy cégük a következő szintre kerüljön a saját területén.

Lépjen kapcsolatba  velünk, tudjon meg többet kihelyezett oktatásainkról.

 

Kapcsolat

*Hiányzó adatok:

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat