A siker kulcsa

A Berlitz hatékony értékelési rendszere

Még a legjobb rendszereknek is szükségük van folyamatos visszacsatolásra. A Berlitz széles portfóliójának része  a képzések értékelő rendszere, mely állandó megfigyelés és folyamatos fejlesztés segítségével biztosítja a magas minőségű szolgáltatás fenntartását. Ez a kipróbált és jól bevált rendszer lehetővé teszi, hogy a tervezés fázisától a megvalósuláson keresztül a tanfolyam egészéről, különböző szempontok szerinti értékelést kapjon. Bármely pillanatban betekintést nyerhet munkatársai fejlődésébe, könnyen megbizonyosodhat a fejlődés helyes irányáról. 

Tervezés

Ebben a fázisban a Berlitz igények felmérését végzi annak érdekében, hogy minél közelebbi képet kapjon, mi szükséges ahhoz, hogy a cég által kitűzött célokat elérje. Ennek során meghatározásra kerül a végső cél, a szintfelmérő eredményeinek rögzítése, a tanfolyam formája, intenzitása.

Megvalósítás

A tanfolyam elkezdődik. A hallgatók fejlődését folyamatosan segítjük, nyomon követjük és erről megbízható áttekintést adunk. Ez a szakasz olyan visszacsatolásos kérdőíveket is magában foglal, amelyek során a Berlitz hasznos információkat szerez a tanfolyam minőségének javítása érdekében. 

Értékelés 

Ebben a részben Önokkel közösen együttműködve értékeljük a jelenlegi eredményeket és elemezzük a haladást a cél elérése szempontjából. Az első két fázisban összegyűjtött információk mennyisége miatt az értékelési fázis rendkívül hatékony és hasznos mind a Berlitz, mind az Ön cége számára: a Berlitz megtudja, hogy hogyan "finomhangolja" tanfolyamait a célok elérése érdekében.

Függetlenül attól, hogy melyik tanfolyamot választja munkatársainak, a Berlitz a fentiekben leírt hatékony értékelési rendszert használja az Ön által meghatározott eredmények garantálásához. Velünk együttműködve Ön és munkatársai egy lépéssel közelebb kerülnek ahhoz, hogy cégük magasabb szintre kerüljön a saját területén.

 

 

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat