• Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a Berlitz Módszer® folyamatos betartását

Képzéseinket legjobb szaktudásunk és az Ön igényei szerint állítjuk össze

A Berlitz képzési folyamata

A Berlitz-nél a képzési folyamat jóval korábban elkezdődik mielőtt Ön az oktatójával első alkalommal találkozik. A minél sikeresebb órák megtartása érdekében a Berlitz több lépést beiktat képzési folyamatába az órák tényleges kezdete előtt. Ezek magukba foglalják a személyes konzultációt csakúgy mint az egyéni órák megtervezését, megszervezését. Ezek az extra lépések garantálják cége számára, hogy az óratervben a Berlitz Módszer® minél hatékonyabban jelenjen meg.  

1. lépés: Konzultáció

Ennek során a Berlitz teljeskörű felmérést végez, megállapítja mire van szüksége a hallgatónak, hogy elérje a cég által kitűzött célokat. Amikor ez megtörtént, a Berlitz az eredményeket fehasználva pontosan meghatározza a célokat  és a tanfolyam tartalmát.  Ezátal elérjük, hogy a testre szabott programot nyújtsunk a hallgatóinknak. 

2. lépés: Tervezés

A Berlitz megerősiti a tanfolyam kereteit,  formátumát, hosszát. Ezáltal további garanciát nyújt arra, hogy a program minél jobban igazodjon a a cég általelvárt követelményekhez.I

3. lépés: Szervezés

A harmadik lépésben kerül sor a tanfolyam kivitelezésére, figyelembe véve az első és második lépésben begyűjtött információkat. Folyamatosan segítjük és értékeljük az órákat és azok tartalmát a tanfolyam megkezdése után is.

A fejlődést állandóan szemmel tartjuk. Ön is felülvizsgálhatja a célokat, és nyomon követheti, hogy azokat valóban elérje. A Berlitz Módszer  és  atöbb órányi előkészület, mely a tanfolyam kezdetét megelőzi,lehetővé teszi, hogy az oktatók magabiztosan segítség a a cége  által elvárt eredmények teljesítésében.  

A Betlitz az Ön partnereként olyan programokat kínál mely segítségével  cége magasabb szintre léphet. A Képzés folyamatával kapcsolatos bővebb információkét Lépjen kapcsolatba velünk.

Kapcsolat

*Hiányzó adatok:

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat