• Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a Berlitz Módszer® folyamatos betartását

Képzéseinket legjobb szaktudásunk és az Ön igényei szerint állítjuk össze

A Berlitz képzési folyamata

A Berlitz-nél a képzési folyamat jóval korábban elkezdődik mielőtt Ön az oktatójával első alkalommal találkozik. A minél sikeresebb órák megtartása érdekében a Berlitz több lépést beiktat képzési folyamatába az órák tényleges kezdete előtt. Ezek magukba foglalják a személyes konzultációt csakúgy, mint az egyéni órák megtervezését, megszervezését. Ezek az extra lépések garantálják cége számára, hogy az óratervben a Berlitz Módszer® minél hatékonyabban jelenjen meg.  

1. lépés: Konzultáció

Ennek során a Berlitz teljeskörű felmérést végez, megállapítja mire van szüksége a hallgatónak, hogy elérje a cég által kitűzött célokat. Amikor ez megtörtént, a Berlitz az eredményeket fehasználva pontosan meghatározza a célokat  és a tanfolyam tartalmát.  Ezáltal elérjük, hogy testre szabott programot nyújtsunk a hallgatóinknak. 

2. lépés: Tervezés

A Berlitz megerősiti a tanfolyam kereteit,  a képzés formáját, időtartamát. Ezáltal további garanciát nyújt arra, hogy a program minél jobban igazodjon a cég által elvárt követelményekhez.

3. lépés: Szervezés

A harmadik lépésben kerül sor a tanfolyam kivitelezésére, figyelembe véve az első és második lépésben kapott információkat. Folyamatosan segítjük és értékeljük az órákat és azok tartalmát a tanfolyam megkezdése után is.

A fejlődést állandóan szemmel tartjuk. Ön is felülvizsgálhatja a célokat és nyomon követheti, hogy azokat valóban elérje. A Berlitz Módszer  és  az összetett előkészítés lehetővé teszi, hogy az oktatók magabiztosan segítsék Önt a cége által elvárt eredmények teljesítésében.  

A Berlitz az Ön partnereként olyan programokat kínál, melyek segítségével cége magasabb szintre léphet. A képzés folyamatával kapcsolatos bővebb információkért keresse tanácsadónkat.

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat