• Alkalmazkodjon rövid idő alatt egy új kulturális környezethez a Berlitz Expatriation programunkkal

A sikeres áttelepedést segítő programok

Hatékonyan, segítséggel

A Berlitz Kiküldetési Oktató Progamja a nemzetközi áthelyezésekkel járó sajátos  kihívásokkal foglalkozik. A tréning moduljai érintik a következő témákat: az új kultúrához való alkalmazkodás, családok áthelyezése, szakmai célok elérése a változó politikai és szociális rendszerben, és az egyedi helyzetekből adódó egyéb akadályok.

Külföldi szolgálatot ellátók segítése

Egy nem kellően felkészített, külföldi posztra áthelyezett munkavállaló komolyan kockáztathatja a kinevezésével járó költségek megtérülését (ROI), mivel akár egy évig is eltarthat, mire be tud illeszkedni az új környezetébe. Ez a program lehetőséget ad a külföldi állomáshelyre kiküldött alkalmazottaknak, hogy frissen szerzett kulturális ismereteiket gyorsan hasznukra fordítsák, az új nemzetközi üzleti környezethez illeszkedő képességeket fejlesszenek ki, és a kulturális félreértések miatti stresszt elkerüljék.

A hazatelepítés segítése

Sok cég figyelmen kívül hagyja a külföldre áthelyezett kollégák hazatelepítésének kihívásait. Ezt az oktató programot úgy alkottuk meg, hogy könnyítsen a hazatelepülőket érő kulturális sokkon. A tréning program praktikus eszközöket nyújt a külföldön szerzett kompetenciák felismeréséhez és az új kulturális környezetben való alkalmazásához.

A külföldi állomáshelyre áttelepülő családok segítése

Az egyik leggyakoribb ok, amiért egy külföldi kinevezés kudarcba fullad, a család nem megfelelő beilleszkedése. A partner vagy a gyerekek elégedetlensége az áthelyezett dolgozó külföldi tartózkodásának idő előtti végét eredményezhetik. A házastársak és gyerekek számára kifejlesztett oktató programunk a családtagoknak biztosít mentorálást, hogy ők is hasznosnak érezzék magukat és elégedettek legyenek az új országban.

A Berlitz Coaching Solutions – A Berlitz Oktatási Programok – segítenek a kiküldetésben dolgozóknak és családjaiknak, hogy jobban be tudjanak illeszkedni a célországban és sikeresek legyenek a kapcsolatteremtésben mind a mindennapi életben, mind az üzleti szituációkban. Interkulturális Tréningjeinkről kérjen bővebb információt.

 

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat