• Fedezzen fel egy új nyelvet és kultúrát első kézből

Külföldi nyelvtanulás felnőtteknek

Tanuljon nyelvet és ismerje meg a kultúrát első kézből

A Berlitz Study Abroad programja olyan felnőtteknek és szakembereknek kínál nyelvtanulási lehetőséget külföldön, akik nyelvórákat és kirándulásokat ötvözve, első kézből  szeretnék felfedezni a célnyelv világát és kultúráját. Ön dönti el, hogy fél- vagy egész napos tanfolyamon kíván tanulni és hogy milyen fakultatív programokon szeretne részt venni. A Berlitz hisz abban, hogy a nyelv mögött lévő kultúra legalább olyan fontos, mint maga a nyelv. Így a külföldi út magába foglalja a helyi tradíciók és a történelem felfedezését, még több betekintést nyújtva a célországra, az ott élő emberekre, ezért a felejthetetlen interkulturális élmény garantált.

Szakmai nyelvtanfolyamok külföldön
A Study Abroad nyelvtanfolyamok előnyei
  • Nemzetközileg ismert és nagy turiszitkai vonzóerejű helyszínek
  • A nyelvtanfolyamok helyszíne a Berlitz helyi központja
  • A tanfolyamokon képzett Berlitz oktatók segítségével tanulhat
  • Választható tanfolyamtípusok: csoportos oktatás, egyéni nyelvórák és Total Immersion®
  • Választható szállástípusok az ott tartózkodás idejére: magán-, vagy hivatalos szálláshelyek

Hozza ki a legtöbbet a külföldi nyelvtanulásból

Ön választja ki a tanfolyam időtartamát és addig marad, ameddig szeretne. A Berlitz 2-4 hetes periódusokat ajánl, ez megfelelő idő arra, hogy Ön elmerüljön a választott ország beszélt nyelvében és kultúrájában. Mindegy, melyik várost választja, nemzetközi minőségi szabványok biztosítják Önnek az interkulturális élmény eredményességét. Az oktatók úgy alakítják a tananyagok tartalmát, hogy a kurzus az Ön egyéni igényeinek legjobban megfeleljen. Így biztosítják, hogy a külföldön eltöltött idő hatékony legyen. Továbbá Ön választhatja ki, hogy milyen elhelyezést vesz igénybe, helyi családnál, hotelben vagy egy apartmantban szeretne tartózkodni a program alatt. Mire a hazautazásra kerül sor, látni fogja, hogy mind nyelvtudása, mind pedig az ország kultúrája iránti megbecsülése nagy mértékben fejlődött.

A nyelvtanulás talán leghatékonyabb módja az adott nyelven beszélő országban eltöltött idő. Tudjon meg többet külföldi, Study Abroad programjainkról, keresse fel nyelvi központunkat!

 

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat