• Fedezzen fel egy új nyelvet és kultúrát első kézből

Külföldi nyelvtanulás felnőtteknek

Tanuljon nyelvet és ismerje meg a kultúrát első kézből

A Berlitz Study Abroad programja olyan felnőtteknek és szakemberkenek kínál nyelvtanulási lehetőséget külföldön, akik nyelvórákat és kirándulásokat ötvözve, első kézből  szeretnék felfedezni a célnyelv világát és kultúráját. Ön dönti el, hogy fél- vagy egész napos tanfolyamon kíván tanulni, és hogy milyen kirándulásokon akar résztvenni. A Berlitz hisz abban, hogy a nyelv mögött lévő kultúra legalább olyan fontos, mint maga a nyelv. Így a külföldi út magába foglalja a helyi tradíciók és a történelem felfedezését, még több rálátást nyújtva a célországra, az ott élő emberekre, ezért a felejthetetlen interkulturális élményt garantált

Szakmai nyelvtanfolyamok külföldön
The benefits of our Study Abroad courses
  • Attractive international cities and premium locations worldwide
  • Courses at a Berlitz center with qualified native speaker instructors
  • Various course formats available: groups, individual or Total Immersion®
  • Accommodation with a host family, in a hotel or in an apartment

Hozza ki a legtöbbet a külföldön való nyelvtanulásból

Ön választja ki a tanfolyam időtartamát és addig marad, ameddig szeretne. A Berlitz 2-4 hetes periódusokat ajánl, ez megfelelő idő arra, hogy Ön elmerüljön a választott ország  nyelvében és a kultúrájában. Mindegy melyik várost választja, nemzetközi minőségi szabványok biztosítják Önnek az interkulturális élmény eredményességét. Az oktatók finomítják a tananyagok tartalmát, hogy a kurzus az Ön konkrét igényeihez legyen igazítva. Így biztosítják, hogy a külföldön eltöltött idő hatékony legyen. Továbbá Ön választhatja ki, hogy milyen elhelyezést vesz igénybe, helyi családnál, hotelben vagy egy apartmantban akar tartózkodni a program alatt. Mire a hazautazásra kerül sor, látni fogja, hogy mind nyelvtudása, mind pedig az ország kultúrája iránti megbecsülése látványosan nőni fog.

A nyelvtanulás talán leghatásosabb módja az adott nyelven beszélő országban eltöltött idő. Tudjon meg többet külföldi, Study Abroad programjainkról, keresse fel nyelvi központunkat!

Contact your local Berlitz center

Kapcsolat

*Hiányzó adatok:

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat