• Legyen tagja nemzetközi csapatunknak

Berlitz mint munkaadó

Ha egy nemzetközi vezető cégnél akar dolgozni, válasszon minket!

A Berlitz több, mint egy nyelviskola. Évszázados múltunk és a nyelvoktatás iránti szenvedélyünk és elkötelezettségünk sikerre ösztönzi tanulóinkat is. Folyamatos fejlesztéseink a biztosítékok arra, hogy a világon minden egyes Berlitz nyelvórán a legjobb tananyagot és módszert használjuk. A cég kötelezettségvállalása, hogy a legjobb legyen, és egy széles programkínálattal rendelkező erős és ismert márkát hozzon létre. Ügyfélbázisunk széles érdeklődési körrel rendelkezik, ami jól mutatja általános vonzerőnket világszerte.

Belső felépítésünk

A Berlitz nagy tekintélynek örvend, és az elmúlt 140 év során vezető szereplővé vált a globális nyelvoktatásban. A diákok és a munkatársak számára is előnyös cégünk rugalmas menedzsment felépítése, amely több időt hagy, hogy arra fókuszáljunk, ami igazán számít: hallgatóink sikeres oktatása. Függetlenül attól, hogy milyen pozícióban van a Berlitznél, különböző feladatokba lesz bevonva munkája során. Mint munkáltató, a Berlitz hisz abban, hogy fontos önállóságot adni munkatársainak és a lehetőséget, hogy döntéseket hozzanak a cég céljainak elérésének érdekében.

Lépjen be profi csapatunkba

Professzionizmus, együttműködés és szenvedély ezeket a szavakat minden Berlitznél dolgozó magáénak vall. Csak magas szinten, szenvedéllyel dolgozva tud a cég olyan szolgáltatást nyújtani, amelyet ügyfeleink elvárnak tőlünk. Mint multikulturalis cég, a Berlitz megőrzi nemzetközi, élettel teli légkörét, ami miatt mindenki számára élmény a Berlitz családhoz tartozni.

Egy globális csapat támogatása

Nem számít melyik állást találja vonzónak a Berlitznél, házon belüli tréningen vesz részt és minden támogatást megkap, valamint rengeteg lehetőséget a szakmai fejlődésre. Ragadja meg az alkalmat, legyen csapatunk tagja!

Itt a lehetőség, hogy nemzetközi csapatunk tagja legyen!

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat