• Sajátítsa el hogyan legyen sikeres az üzleti életben határainkon túl

Maximalizálja üzleti sikereit

Hogyan folytasson üzleti tevékenységet nemzetközi színtéren

A Berlitz segít cégének szembenézni a kommunikációs kihívásokkal a globális üzleti életben és konkrét országokat érintően is. Ezek a tréning programok olyan gyakorlati tudást nyújtanak vállalatvezetőknek, menedzsereknek és cége egyéb dolgozóinak, amely által könnyebben tájékozódnak a sajátjuktól eltérő kulturális közegben és munkájukat, valamint üzleti tárgyalásaikat hatékonyabban tudják végezni.

Kulturális eltérések leküzdése

A dolgozóknak bemutatjuk a Kulturális Orientációs Mutató Értékelést, hogy felismerjék a fontosabb kulturális különbségeket, amikor egy idegen országban végeznek üzleti tevékenységet. Ezeket az információkat használjuk a megfelelő tréning modulok kiválasztásánál a kulturális eltérések leküzdése érdekében és a kulturális átállás segítésére, növelve ezzel a személyes hatékonyságot.

Hatékony üzletvitel

Oktatási platformunk, a Cultural Navigator®, egy kerek egész tanulási élményt nyújt felhasználóinak, lehetővé téve a következőket:

  •  Személyes kulturális tapasztalat összehasonlítása és feldolgozása egy gazdag adatbázissal a célországra vonatkozóan
  •  Hozzáférés egy személyre szabott tanulási tervhez a gyorsabb kulturális alkalmazkodás érdekében
  •  Utánajárhat egy sor releváns forrásnak, a Country Guides segítségével

Ezek a programok segítik a dolgozókat sikeresen szerepelni multikulturális üzleti környezetben. Az online iránymutatónknak köszönhetően a program résztvevői jelentős mértékben növelik kulturális érzékenységüket azáltal, hogy felderíthetnek különböző országokat és leküzdhetik potenciális kulturális különbségeiket. Interkulturális Tréningünkkel kapcsolatban kérjen bővebb információt, vegye fel a kapcsolatot tanácsadónkkal.

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat