Lendítse fel nyelvi készségeit!

 

A személyes tréning a leghatásosabb módja a gyors eredmények elérésének – egy elv, mely éppen úgy igaz a nyelvoktatásra, akárcsak a testedzésre A Berlitz egyéni órái minden előnnyel rendelkeznek, amivel személyes céljait elérheti. Az órák az Ön egyéni igényeire szabottak: a tanár, akivel együtt dolgoznak, a témakörök, amikre koncentrálnak, a sebesség, amivel haladni szeretne, vagy az Önnek legjobb időbeosztás. Akár egy edzésterv, amivel formába hozzuk nyelvtudását!

 

Egyéni Nyelvi
tanfolyamok

Ha gyorsan szeretne nyelvet tanulni, az egyéni oktatás a megoldás az Ön számára: maximálisan rugalmas órarend, felkészült tanárok, egyénre szabott program!


Egyéni tanfolyam:
Total Immersion

A leghatásosabb módja egy nyelv elsajátításának! Napi 12 tanóra 1 héten keresztül, hogy teljesen elmerüljön a célnyelvben.


Kis csoportos
tanfolyamok

Csoportos tanfolyamainkat azok számára ajánljuk, akik dinamikus és magával ragadó környezetben szeretnék nyelvkészségeiket fejleszteni, csökkentve ezzel a költséget mégis elérve a célokat!


Kids
& Teens


Adja meg gyermekének a lehetőséget, hogy játékosan, könnyeden tanulhasson idegen nyelvet. Évközbeni tanfolyamaink és nyári programjaink elérhetőek a 7-17 éves korosztály számára.


Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat