Virtuális csoportos oktatás - Berlitz Virtual Classroom (BVC)

Tanuljon nyelvet bárhol is legyen

Ha sűrű a munkarendje vagy gyakran utazik, a Virtuális Csoportos Tanfolyam a legjobb választás Önnek, amit a Berlitz ajánlhat. Ez egy kellemes módja a nyelvtanulásnak, hiszen részt vehet csoportos oktatásban anyanyelvi tanárral úgy, hogy nem kell személyesen adott helyszínen, tanteremben megjelennie. Ebben az oktatási formában egy képzett Berlitz tanárral fog együtt dolgozni, aki segíti Önt, hogy elérje személyes és szakmai nyelvi céljait, továbbá, hogy betekintést nyerjen különböző kultúrákba is. Az optimális csoportlétszám 3-5 fő. Minden kommunikáció a célnyelven történik. Csak internet kapcsolatra van szüksége és már csatlakozhat is a csoporthoz!

A Virtuális Csoportos tanfolyam előnyei
  • 3 – 5 fős nyitott online csoportok
  • Rugalmas órarend, és nincs utazási idő vagy költség
  • Képzett anyanyelvi tanárok oktatják a Berlitz Módszert® használva
  • A rögzítő módnak köszönhetőn a tanulók bármikor visszahallgathatják az órákat

Hatékony program a nyelvtanulóknak

A Virtuális Csoportos Oktatás lehetővé teszi a szakembereink által összeállított számos tananyaghoz való hozzáférést. A haladás ellenőrzése és tanfolyam-közbeni riportok segítségével Ön végigkövetheti fejlődését a tanfolyam alatt, a tanfolyami záróvizsga pedig felméri és megmutatja, hogy elérte-e kitűzött nyelvi céljait. A nyelvórák online újranézhetőek, és még amikor nincs is internet kapcsolatban a nyelvórán, akkor is használhatja a tananyagot, hogy fejlessze nyelvtudását. A Berlitz Önnel együtt dolgozva az Ön szintjének és időbeosztásának megfelelő legjobb kurzust határozza meg. 

Képzett tanárok, hatékony tananyag és a rugalmasság lehetőségét nyújtja a Berlitz Virtuális Tanterem. Így semmi sem állhat Ön és a sikeres nyelvtanulás közé. További információért kérjük vegye fel a kapcsolatot a Berlitz Nyelvi Központtal és kezdje el tanulmányait még ma! Contact your local Berlitz center

 

Kapcsolat

*Hiányzó adatok:

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat