Virtuális csoportos oktatás - Berlitz Virtual Classroom (BVC)

Nyelvtanulás - bárhol, bármikor

Ha sűrű a munkarendje vagy gyakran utazik, a Virtuális Csoportos Tanfolyam a legjobb választás Önnek, amit a Berlitz ajánlhat. Ez egy kényelmes formája a nyelvtanulásnak, hiszen részt vehet csoportos oktatásban anyanyelvi tanárral úgy, hogy nem kell személyesen adott helyszínen, tanteremben megjelennie. Ebben az oktatási formában egy képzett Berlitz tanárral fog együtt dolgozni, aki segíti Önt, hogy elérje személyes és szakmai nyelvi céljait, továbbá, hogy betekintést nyerjen különböző kultúrákba is. Az optimális csoportlétszám 3-5 fő. Minden kommunikáció a célnyelven történik. Csak internet kapcsolatra van szüksége és már csatlakozhat is a csoporthoz!

A Virtuális Csoportos tanfolyam előnyei
  •           3 – 5 fős nyitott online csoportok
  •           Rugalmas órarend, és nincs utazási idő vagy költség
  •           Képzett anyanyelvi tanárok oktatják a Berlitz Módszert® használva
  •           A rögzítő módnak köszönhetőn a tanulók bármikor megismételhetik az órákat

Folyamatos értékelés, nyomonkövetés

A Virtuális Csoportos Oktatás lehetővé teszi a szakembereink által összeállított számos tananyaghoz való hozzáférést. A haladás ellenőrzése és tanfolyam-közbeni riportok segítségével Ön nyomonkövetheti fejlődését a tanfolyam alatt, a tanfolyami záróvizsga pedig felméri tudását és megmutatja, hogy elérte-e kitűzött nyelvi céljait. A nyelvórák online újranézhetők, és amikor nem vesz részt élő kapcsolatban a nyelvórán, akkor is használhatja a tananyagot, hogy fejlessze nyelvtudását. A Berlitz Önnel együtt dolgozva az Ön szintjének és időbeosztásának legjobban megfelelő kurzust kínálja.

A Berlitz Virtual Classroom nyelvtanafolyam segítségével Ön és munkatársai idő- és költséghatékony módon fejleszthetik nyelvtudásukat, egyénre szabott oktatás keretén belül érhetik el céljaikat. A Berlitz Virtuális tanfolyamaival kapcsolatban érdeklődjön vállalati oktatásért felelős munkatársainknál.

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat