• A Berlitz programja alkalmazkodik cége igényeihez

Virtuális egyéni nyelvtanfolyam

Innovatív megoldás elfoglalt nyelvtanulóknak

A Berlitz Virtuális Osztályterem (BVC) kifejlesztette a leghatékonyabb online nyelvtanulási programot vállalatok számára. Más nyelvi programoktól eltérően a BVC az egyetlen távoktatási program, amely magasan képzett oktatók globális hálózatán keresztül nyújt nyelvtanfolyamokat. A kurzus a már ismert Berlitz Módszert és tananyagot alkalmazza az oktatás során, mint a hagyományos, személyes részvételt igénylő nyelvórákon. Ez a szolgáltatás több, mint 25 nyelven vehető igénybe, és tanfolyam résztvevője sokféle interkulturális és üzleti téma közül választhat.

A Virtuális tanfolyam előnyei
  • Élő egyéni nyelvórák, melyeken személyes megjelenés nem szükséges

  • Minden egyes óra rögzíthető, így újra visszajátszható

  • Helyszíni megkötések és fix órarend kiküszöbölve

  • A hagyományos tantermi Berlitz Módszerrel® megegyező élő kommunikáció

Berlitz mindig kéznél

A Berlitz Virtuális Osztályterem nyelvtanfolyamain a diákok élő egyenesben, az interneten keresztül kommunikálnak az anyanyelvi tanárral. Ez a globális nyelvtanulási forma megegyezik a Berlitz nyelvi központjaiban használt elő nyelvórákkal, de sokkal rugalmasabb, hiszen igazodik a tanuló időbeosztásához és tanulási módjához. Az oktatók a tananyag összeállításánál a munkáltató cég iparágát és szakterületét is figyelembe veszik, így biztosítva az új és a már megtanult nyelvi készségek alkalmazhatóságát a vállalati struktúrán belül.  A vállalat és a tanuló visszajelzései alapján pedig a Berlitz oktatói még jobban finomíthatják a tananyag tartalmát a kívánt célok elérése érdekében. A virtuális tanterem kényelme, a személyes oktató figyelme és a hatákony Berlitz Módszer együtt garantálják a kitűzött célokat.

Ragadja meg a lehetőséget és próbálja ki az innovatív BVC nyelvi programot! Contact one of our consultants Lépjen kapcsolatba oktatásszervezőnkkel, és tudjon meg többet  globális távoktató megoldásainkról. 

Kapcsolat

*Hiányzó adatok:

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat