Ne fékezzen le a nyelvtanulással! Folytassa ONLINE!

Vegyen részt kedvezményes egyéni tanfolyamunkon!

Szeretné tovább fejleszteni meglévő tudását, vagy egy új nyelvet tanulna? A Berlitz anyanyelvű és anyanyelvi szinten beszélő oktatói készen állnak arra, hogy Önt online, a Zoom felületén tanítsák. Az óráink virtuális környezetben zajlanak, viszont minden más ugyanúgy működik, mint ahogy azt személyes Berlitz tanfolyamain eddig megtapasztalhatta.

Szeretne részt vennie egy ingyenes bemutató órán? Írjon nekünk mi a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel.

BERLITZ ÉLŐ ONLINE TANFOLYAMOK
  • Oktatója kizárólagos figyelmét élvezi
  • Magolásról szó sincs - a célnyelven történő oktatás szórakoztató és motiváló, nagy hangsúlyt helyezve a szóbeli kommunikációra

  • Tapasztalt anyanyelvű, vagy anyanyelvi szinten beszélő oktatók

  • Rugalmas órarend - az Ön időbeosztása szerint

Berlitz Virtual - mindig kéznél a nyelvtanulás

A Berlitz online nyelvtanfolyamain a diákok élő oktatásban, az interneten keresztül kommunikálnak az anyanyelvi tanárral. Ez a globális nyelvtanulási forma megegyezik a Berlitz nyelvi központjaiban elérhető élő nyelvórákkal, de sokkal rugalmasabb, hiszen igazodik a tanuló időbeosztásához. Az oktatók a tananyag összeállításánál a tanuló munkáltató cégégének iparágát és szakterületét is figyelembe veszik, így biztosítva az új és a már megtanult nyelvi készségek alkalmazhatóságát a vállalati belül. A virtuális tanterem kényelme, a személyes oktató figyelme és a hatékony Berlitz Módszer együtt garantálják a kitűzött célok elérését.

A Berlitz lehetőséget nyújt Önnek, hogy kipróbálja az innovatív nyelvi programot! Lépjen kapcsolatba oktatásszervezőnkkel és tudjon meg többet globális távoktató megoldásainkról. 

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat