• 10% kedvezmény nyelvtanfolyamokra

EGYÉNI NYELVTANFOLYAMOK

10% kedvezmény felnőtteknek

A Berlitz egyéni nyelvtanfolyama ideális választás azok számára, akik egy új nyelvet szeretnének megtanulni vagy meglévő tudásukat tovább fejleszteni, és mindezeket gyorsan átültetni a gyakorlatba. A tanfolyam középpontjában a társalgás fejlesztése áll, ami lehetővé teszi az eredmények minél gyorsabb elérését.

Az anyanyelvi tanár osztatlan figyelme, a  Berlitz módszer® és a személyre szabott program mind segít abban, hogy elérje kitűzött céljait.

Az egyéni nyelvtanfolyamok bármilyen nyelvre és szintre alkalmazhatóak és maximális rugalmasságot biztosítanak: Kiválaszthatja a napot és az időt, valamint azt, hogy az órákat osztálytermi vagy az Ön által meghatározott helyszínen ütemezi be, mindezt személyes oktatótájával.

Számos megoldást kínálunk, amelyek tökéletesen illeszkednek célkitűzéseihez, és mindezeket 10% kedvezménnyel élvezheti ha 2019. október 15-ig jelentkezik. Az akció új beiratkozókra vonatkozik, minimum 20 nyelvóra vásárlása esetén. Az órák 2019. november 30-ig vehetők igénybe.

Keressen minket a részletekért!

 

CSOPORTOS NYELVTANFOLYAMOK

10% kedvezmény felnőtteknek

Ha másokkal együtt szeretné fejleszteni nyelvi képességeit, akkor Önnek ajánljuk a Berlitz kis csoportos nyelvtanfolyamait. Fejlessze szókincsét, nyelvtani tudását mindennapi élethelyzeteken keresztül. Ezekben segít a  Berlitz Módszer® mely által gyorsan megtapasztalhatja nyelvtudásának fejlődését.

✓ Kis létszámú, 2 vagy 3 fős csoport garantálása
✓ Képzett, anyanyelvi vagy anyanyelvi szintű oktatók
✓ Azonos szinten lévő hallgatók
✓ A tananyagok az érdeklődési körhöz és a tanulási célokhoz kerülnek kialakításra
✓ Angol, német, magyar nyelveken

Az akció új beiratkozókra vonatkozik, minimum 20 nyelvóra vásárlása esetén. Az órák 2019. november 30-ig vehetők igénybe.

ÚJ! NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK

Egy sikeres nyelvvizsga a jövőbeni karrier vagy tanulmányok kulcsa! Készülj fel rá a Berlitz tanfolyamain! A következő tanfolyamokat szervezzük 17-25 éves korosztály számára:

✓ Angol nyelvű Euroexam nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok délelőtt 10-től és délután 17-től
✓ Heti 3 x 3 nyelvóra, 7 héten keresztül 

Erre a linkre kattintva megtudhatja, hogy a Berlitz miért sokkal több, mint egy nyelviskola
*Hiányzó adatok:

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat