• Elismert Berlitz minőség

Az Ön igényeihez igazított program

Személyre szabott Berlitz program - a sikeres tanulás kulcsa

A Berlitz tanfolyamok sikerében kulcsfontosságú szerepet játszik az Ön igényeihez való alkalmazkodás. Személyre szabott programjaink által érjük el az Ön és a cége által kitűzött célokat. Egy cégen belül eltérő célokat tarthatnak szem előtt egyének, csoportok és vállalati szegmensek, ezért tartjuk fontosnak a tanfolyamok személyre szabott kialakítását. Számunkra ez a legfontosabb szempont, így Ön is gyorsan és hatékonyan éri el nyelvi céljait.

Berlitz csoportos tanfolyam 

Ezek a programok kis- és közepes méretű csoportok számára készültek. A tanfolyam a csoportok specifikus nyelvi és témai követelményeinek megfelelően testreszabott anyagokat oktat és együttműködik a résztvevőkkel annak érdekében, hogy az órák minél inkább illeszkedjenek munkarendjükbe.

Berlitz egyéni tanfolyam 

A Berlitz egyéni nyelvórákat is kínál, amelyek középpontjában egyetlen személy áll. Az osztatlan figyelemnek köszönhetően a tanfolyamon tanított készségeket hatékonyabban, gyorsabban és tartósabban sajátítja el.

 

Iparág-specifikus és Házon-belüli anyagok

A Berlitz kiváló anyagokat kínál különböző iparágak számára, így a munkavállalók számára biztosítani tudjuk, hogy pontosan azokat az ismereteket tanulják, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy jobban megfeleljenek az adott területen. Ezenfelül a Berlitz ezeket a speciális anyagokat beilleszti a saját tananyagaiba, ezáltal minél inkább olyan programot tud kínálni, mely megfelel az egyedi elvárásoknak.

A Berlitz szakemberei szorosan együttműködnek a döntéshozókkal, amikor meghatározzák, hogy milyen tananyagot tartalmazzanak a munkatársak számára biztosított tanfolyamok. Minden egyes lépésnél azt tartjuk szem előtt, amire Önnek szüksége van ahhoz, hogy ne csak megőrizze  vállalkozásának jelenlegi pozicióját, hanem még nagyobb sikereket érjen el.

 

 

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat