• Elismert Berlitz minőség

Az Ön igényeihez igazított program

Személyre szabott Berlitz program - a sikeres tanulás kulcsa

A Berlitz tanfolyamok sikerében kulcsfontosságú szerepet játszik az Ön igényeihez való alkalmazkodás. Személyre szabott programjaink által érjük el az Ön és a cége által kitűzött célokat. Egy cégen belül eltérő célokat tarthatnak szem előtt egyének, csoportok és vállalati szegmensek, ezért tartjuk fontosnak a tanfolyamok személyre szabott kialakítását. Számunkra ez a legfontosabb szempont, így Ön is gyorsan és hatékonyan éri el nyelvi céljait.

Berlitz csoportos tanfolyam 

Ezek a programok kis- és közepes méretű csoportok számára készültek. A tanfolyam a csoportok specifikus nyelvi és témai követelményeinek megfelelően testreszabott anyagokat oktat és együttműködik a résztvevőkkel annak érdekében, hogy az órák minél inkább illeszkedjenek munkarendjükbe.

Berlitz egyéni tanfolyam 

A Berlitz egyéni nyelvórákat is kínál, amelyek középpontjában egyetlen személy áll. Az osztatlan figyelemnek köszönhetően a tanfolyamon tanított készségeket hatékonyabban, gyorsabban és tartósabban sajátítja el.

 

Iparág-specifikus és Házon-belüli anyagok

A Berlitz kiváló anyagokat kínál különböző iparágak számára, így a munkavállalók számára biztosítani tudjuk, hogy pontosan azokat az ismereteket tanulják, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy jobban megfeleljenek az adott területen. Ezenfelül a Berlitz ezeket a speciális anyagokat beilleszti a saját tananyagaiba, ezáltal minél inkább olyan programot tud kínálni, mely megfelel az egyedi elvárásoknak.

A Berlitz szakemberei szorosan együttműködnek a döntéshozókkal, amikor meghatározzák, hogy milyen tananyagot tartalmazzanak a munkatársak számára biztosított tanfolyamok. Minden egyes lépésnél azt tartjuk szem előtt, amire Önnek szüksége van ahhoz, hogy ne csak megőrizze  vállalkozásának jelenlegi pozicióját, hanem még nagyobb sikereket érjen el.

 

 

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat