• Elismert Berlitz minőség

Personalization with you in mind

The customized programs at Berlitz make learning a success

One of the key aspects of Berlitz's successful approach is its ability to design a program with your specific needs in mind. Such customized programs ensure that the content of the course is precisely what you require to achieve the goals you have set for your employees and your company. Even within your company the goals may be different for groups or individuals from various departments. And Berlitz also takes this into account. It is precisely this dedication to detail that makes Berlitz to perfect partner for obtaining the results you want.

Berlitz csoportos tanfolyam 

Ezek a programok kis- és közepes méretű csoportok számára készültek. A Berlitz a csoportok specifikus nyelvi és témai követelményeinek megfelelően testreszabott anyagok sorozatát fejleszteti, és együttműködik a résztvevőkkel annak érdekében, hogy az órák minél inkább illeszkedjenek munkarendjükbe.

Berlitz egyéni tanfolyam 

A Berlitz egyéni nyelvórákat is kínál, amelyek középpontjában egyetlen személy áll. Az osztatlan figyelemnek köszönhetően a tanfolyamon tanított készségeket hatékonyabban, gyorsabban és tartósabban sajátítja el.

 

Iparág-specifikus és Házon-belüli anyagok

A Berlitz kiváló anyagokat kínál különböző iparágak számára, így a munkavállalók számára biztosítani tudjuk, hogy pontosan azokat az ismereteket tanulják, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy jobban megfeleljenek az adott területen. Ezenfelül a Berlitz ezeket a speciális anyagokat beilleszti a saját tananyagaiba, ezáltal minél inkább olyan programot tud kínálni mely megfelel az egyedi elváásoknak.

A Berlitz szakemberei szorosan együttműködnek a döntéshozókkal, amikor meghatározzák, hogy milyen tananyagot tartalmazzanak a munkatársak számára biztosított tanfolyamok során. Minden egyes lépésnél azt tartjuk szem előtt amire Önnek szüksége van ahhoz, hogy ne csak megőrizze  vállalkozásának jelenlegi pozicióját de még nagyobb sikereket érjen el.

Mindössze annyit kell tennie, hogy lépjen kapcsolatba velünk, hogy minél több információt kapjon a tanfolyamok tartalmáról.

 

Kapcsolat

*Hiányzó adatok:

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat