• Berlitz tananyagaink széleskörű változatosságot biztosítanak a tanuláshoz

Oktatási anyagaink

Legyen nyitott az újra és bővítse nyelvtudását

A hatékony tananyag az egyik legfontosabb alkotóeleme bármelyik eredményes nyelvi kurzusnak és tanítási módszernek. A Berlitznek sokféle nyelvi gyakorló anyaga van, amely  támogatja a nyelvtanulást és segíti a nyelvtanulókat a magabiztos beszédhasználatban. Ezeknek a tananyagoknak a sikere a Berlitz elkötelezettségében rejlik az iránt, hogy modern és aktuális formában tartva őket, segíti a tanulókat a mindennapi élet és üzleti világ területein. A Berlitz tananyagok audio és video formátumban is elérhetők, online beszéd- és nyelvi feladatokkal kiegészítve.

Tananyagok széles választéka

A Berlitz nyelvtanulói a tananyagok széles választékával találkoznak. A tanfolyam könyve valódi és lendületes anyagokat és feladatokat tartalmaz, melyek felkeltik a tanulók érdeklődését és az őket körülvevő világra fókuszálnak. Az audio CD-t otthon is hallgathatják vagy akár útközben, és bárhol gyakorolhatják a kiejtést vagy a szövegértést.

Nagyszerű tananyag nagyszerű diákoknak

Az angolul tanulók részére egy webes program is elérhető online támogatással, ahol nyelvtani feladatokat, szókincs fejlesztő tréningeket és szórakoztató játékokat is találnak. Továbbá a fórumokon a diákok találkozhatnak más Berlitzes diákokkal és tanárokkal. A Berlitz English magazin cikkeket tartalmaz amerikai és brit szerzőktől, így a tanulók találkozhatnak az angol nyelv gazdag szókincsével és különböző stílusaival. A self-study és tantermi tananyagok választéka a kiváló Berlitz módszerrel kombinálva egyengeti az újtát a nyelvi sikerekhez.  

További információért lépjen kapcsolatba a Berlitz központtal és kerüljön közelebb nyelvi céljai megvalósításához!

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat