• Tanuljon célnyelven csoportos tanfolyamainkon

Csoportos iskolai oktatás

A magabiztos beszédkészségért

A Berlitz Csoportos Nyelvtanfolyamai kényelmes megoldás mindazoknak, akik szeretnének elmerülni egy új nyelv elsajátításában, ösztönösen szeretnék érteni és beszélni a célnyelvet, mindezt beszélgeteseken keresztül. Csoportos óráink helyszínei a Berlitz Nyelvi Központok, órarendet tekintve meghatározott időpontokban, rendszeresen tartott nyelvórák. Csoporttársai az Önével megegyező nyelvtudással rendelkeznek, mely motiválja a csoporttagokat nyelvi céljaik elérésénben. Rövid idő alatt nagyobb önbizalommal fogja használni a nyelvet, mind a nyelvórákon, mind azokon kívül, a mindennapi életben.

A csoportos oktatás előnyei
  • Hatékony tanulás minden szinten a Berlitz Módszer segítségével
  • Kis létszámú, 2 vagy 3-4 fős csoportok azonos szinten
  • Képzett anyanyelvi oktatók segítik a tanulást
  • Berlitz tananyagok az igényekhez, célokhoz igazítva

A Berlitz tanárok folyamatos segítsége

Tanáraink a csoportok igényeihez igazított tananyagot használnak. Az Önt is érdeklő témák kiválasztásával motiválják Önt a nyelv könnyebb elsajátítására, és a különböző kultúrák megértésére. Tanárai folyamatos visszajelzésének és a Berlitz munkatársak támogatásának köszönhetőn gyorsan és hatékonyan eléri a kívánt nyelvi szintet. 

A csoportos nyelvórák barátságos és ösztönző környezetében Ön az azonos szinten lévő csoporttársakkal együtt sajátítja el az új nyelvet. További információért keresse a Berlitz központokat, és íratkozzon be valamelyik csoportunkba még ma! Contact your local Berlitz center

Kapcsolat

*Hiányzó adatok:

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat