• Érje el céljait egyéni oktatás segítségével

Egyéni nyelvoktatás

Gyors út a magabiztos nyelvtudáshoz

A “Face-to-Face” Egyéni Nyelvtanfolyamok a Berlitz Módszer és a saját tanárral történő munka összes előnyét kombinálják. Tanítási módszerünk a biztosíték arra, hogy a tanóra a célnyelven folyik, és tanáraink az Ön gátlásait feloldva beszédre késztetik legalább az óra felében. Ön döntheti el, hogy hol kívánja igénybe venni a nyelvórákat és milyen kurzust választ. Tanárának maximálisan Önre irányuló figyelme motiválja nyelvtanulását, mely gyors eredményhez vezet céljai elérésében, és segíti kommunikálni a célnyelven. 

Az egyéni oktatás előnyei
  • Személyre szabott nyelvi program
  • Azonnali eredmények és növekvő önbizalom a Berlitz Módszer használatával
  • Elhivatott és képzett anyanyelvi oktatók
  • Rugalmasság az órarend, a helyszín és a tanfolyam hosszának megválasztásánál

Az Ön igényeire szabott nyelvtanfolyam

Tanfolyamszervezőink a program elején megállapított nyelvi szintjének és kitűzött céljainak megfelelően választják ki a tanyagot. Ez a biztosíték arra, hogy Ön valóban azt tanulja, amire leginkább szüksége van. A tanítási módszer sarokköve, hogy magabiztos beszédkészséget adjon a tanítási órákon kívüli nyelvi szituációkban is. A tanfolyam órarendje rugalmasan alkalmazkodik az igényeihez, ezáltal lehetővé téve, hogy Ön a saját időbeosztását figyelembe véve vegyen részt az órákon. Nem számít milyen szinten kezdi nyelvtanulását, néhány héten belül tapasztalni fogja a fejlődést.

A Berlitz Face-to-Face egyéni nyelvórák segítségével Ön gyorsan tehet szert magabiztos nyelvtudásra. Vegye fel a kapcsolatot a Berlitz központtal további információkért és íratkozzon be kurzusainkra még ma!

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat