• Berlitz: a világ első számú nyelvi és interkulturális tréningek szolgáltatója

Berlitz -Globális Oktatási Központ

Az Ön sikere a mi szenvedélyünk

A több, mint egy évszázados múltra visszatekintő Berlitz, a világ vezető cége a nyelvoktatás és az interkulturális szolgáltatások terén. Több, mint 70 országban vagyunk jelen. Az innováció iránti törekvésünk eredményeként mára létrehoztunk egy olyan széleskörű portfóliót, mely lehetővé teszi, hogy nemzetközi ügyfeleink magabiztosan és sikeresen beszéljenek nyelveket globális környezetben.

Magabiztos nyelvhasználók képzése 1878 óta

Amikor Maximilian D. Berlitz bemutatta a forradalmian új Berlitz Módszert az Egyesült Államokban, örökre megváltoztatta a nyelvtanítás módját. Anyanyelvi tanárok által biztosított idegennyelvi környezetben, szóbeli kommunikációra fókuszálva, a Berlitz Módszer képes felgyorsítani az idegennyelv tanulását és megteremteni a hatékony kommunikáció alapjait – ami nem más, mint a tanulói önbizalom.

Állandó megújulás és innováció

Folyamatosan megújítjuk a globális kommunikáció-oktatás piacát, azáltal, hogy olyan programokat fejlesztünk ki, amelyek egyaránt segítik a cégeket és az egyéneket a kulturális különbségek leküzdésében és a sokszínűség kezelésében, kihasználva a hasonlóságokat a legjobb teljesítmény érdekében. Szintén a Berlitz volt az első olyan nemzetközi oktató cég, amelyik több platformon elérhető szolgáltatásokat nyújtott, és ezen a területen máig versenytársai előtt jár.

Mindent egy helyen

A Berlitz minden élő nyelven kínál képzéseket, interkulturális és vezetői készségfejlesztő tréningeket. Az oktatás különböző platformokon és formákban érhető el (face-to-face, virtuális, online, mobil, külföldi nyelvtanulás). Programjaink személyre szabottan igazodnak ügyfeleink egyéni igényeihez, legyen szó nagyvállalatról vagy kisvállalkozásról, egyéni tanulókról, diákokról vagy gyerekekről.

A Berlitz hisz a határok nélküli kommunikációban. Képzeseinket úgy alkottuk meg, hogy azok leküzdjék a globális információcsere korlátait, mind az idő, a hely és a kulturális különbségek tekintetében. Egy Berlitz tanuló tudja, hogy a kommunikáció messze túlmutat a nyelvtanuláson és a magabiztos nyelvhasználat képességének megszerzésére törekszik.

 

Alapelveink:

The five Berlitz Principles:

- Total Customer Orientation

- Open and active participation

- A spirit of innovation and challenge

- A superior business structure

- Strategically oriented planning

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat