• Tanuljon célnyelven csoportos tanfolyamainkon

Vállalati csoportos oktatás

Magas motiváció dinamikus csapatban

Vállalati csoportos tanfolyamainkon 2-8 résztvevő vehet részt egy adott cégtől. A testreszabott képzési anyagok az alkalmazottak számára leginkább releváns területekre koncentrálnak, garantálva a sikert mind a munkatársak, mind a vállalat számára. Képzett anyanyelvi oktatóink biztosítják a tökéletes haladást. Munkatársunk egyezteti a résztvevőkkel az órák ütemezését, amelyek nem ellentétesek a munkával kapcsolatos kötelezettségekkel. Az órák módosítására előző nap 14.00 óráig van lehetőség.

A vállalati csoportos tanfolyam előnyei
  • Gyors és hatékony tanulás minden nyelvi szinten a Berlitz Módszer® segítségével
  • Az órák Berlitz központunkban vagy a Önöknél, kihelyezett formában tarthatók
  • Lehetőség az órarend változtatásra (előző nap 14:00 óráig)
  • Rendszeres visszajelzések, és jelentések a tanulók előrehaladásáról

 

Tartson lépést munkatársai eredeményeivel

Ön közvetlenül vesz részt a tanulási folyamatban,  az elérni kívánt célok és visszajelzések azonnal beépítésre kerülnek az óratervbe. A Berlitz oktatói az adott iparághoz és üzleti célokhoz kapcsolódó anyagokat használnak. A munkatársak felkészültebbek lesznek feladataik jobb végrehajtására, fejlesztik nyelvtudásukat és egyidejüleg a kulturális ismereteiket. Átfogó képzési és értékelési rendszerünk naprakész áttekintést nyújt az egyes tanulók haladásáról. Ez a folyamatos figyelemmel kísérés biztosítja a Berlitz tanfolyamok átláthatóságát, és lehetővé teszi számunkra, hogy garantáljuk az elérni kitűzött céljait.

Vállalati csoportos tanfolyamainkkal a munkatársak nyelvtudásának fejlesztésével jobb vállallati eredményeket érhet el.  Vegye fel a kapcsolatot vállalati tanácsadónkkal, hogy megvitassák a csoportos tanfolyamok lehetőségeit akár a Berlitz központunkban, akár Önöknél.

Ügyfélszolgálat

+36 12663344

Berlitz központ

Nyelvi központ Budapest - Bajcsy-Zsilinszky utca

Bajcsy-Zsilinszky út 29.4.em.

1065 Budapest

Telefon: +36 1 475 2050

Kapcsolat

Nyelvi központ Budapest - Váci utca

Váci utca 11/b 4.em.

1052 Budapest

Telefon: +36 1 266 3344

Kapcsolat